O nama

Naš čelik…

Mimiko Inženjering DOO dugogodišnjim iskustvom, kreativnošću i naprednom tehnologijom proizvodnog pogona, nudi kvalitetne, moderne i estetski oblikovane metalne konstrukcije.

Naše vrednosti zasnivaju se na tri ključna principa:

Inovativni dizajn – Proizvodimo moderne čelične ograde, moderne kapije, moderne čelične fasadne elemente, čelični elementi za sakrivanje klima uređaja na zgradama, metalni nameštaj za bašte kafiće. Kompletna proizvodnja po meri sa kvalitetnim farbanjem u više slojeva. Ugradnja proizvoda od metala, ankerisanje, zavarivanje,..
Ekološke tehnologije – cilj nam je da što je moguće manji utičemo na životnu sredinu
Ljudi Prvo – tretiraćemo svakog klijenta kao našeg jedinog klijenta

Naša vizija je da pomognemo da izgradite vašu budućnost

Dostavljamo rezultate koji prevazilaze očekivanja kupaca. Mimiko Inženjering  DOO ima jasnu viziju, a zasniva se na jedinstvenom cilju: da stalno razvijamo svoje veštine i znanja u okviru onoga što sada zovemo pojednostavljivanje gradnje. Put koji smo izabrali da ponudimo povećanu vrednost kupcu zasnovan je na kvalitetu, brzini i usluzi koristeći čelik kao glavnu sirovinu.
Izgradnjom filozofije kompanije zasnovane na vrednostima urednosti i reda, snažnom preduzetništvu i brzim odlukama, stvoreni su uslovi za poslovni model koji uključuje modernu proizvodnju, visoko naprednu distribuciju, zajedno sa protokom inovacija i stalnom svešću o potrebama i željama naših kupaca.

Naš proizvodni pogon

celicne-konstrukcijev-izrada-celicne-konstrukcije-5

Savijanje i sečenje čelika

Kvalitetna usluga je omogućena zahvaljujući našem timu i kvalitetnom proizvodnom pogonu. Usluge savijanje trnarom, savijanje trnarom,  kružno savijanje,  sečenje u nosača, sečenje tračnom testerom, sečenje makazam  NC, plazma CNC rezanje i IZRADA METALNIH KONSTRUKCIJA.

Mimiko inženjering

Mi smo firma kojoj možete verovati. Napravićemo po vašoj želji metalne konstukcije, izrada konstrukcija od metalnih profila.

mimiko-inzenjering-celicni-profili
celicne-metalne-ograde-mimiko-inzenjering-3

Zadovoljni Klijenti

 • Hvala Mimiko, moja kuća je sad puna života, čelična vinova loza se pruža oko kuće, mnogo sam srećna.

  Milica Janković
  ekonomista
 • Fenomenalno, neverovatna moderna ograda, sve komšije će da mi zavide. Super ste Mimiko.

  Nikola Simić
  elektroničar
 • Sada svako jutro pijem kafu ispred lokala, sunce ni kiša nisu problem. Hvala Mimiko na prelepoj tendi.

  Aleksandra Stanković
  frizer
metalne-konstrukcije-prohromske-ograde